Motivul incredibil pentru care trebuie sa incepi sa pui si tu cate o felie de mar in ciorba

Motivul incredibil pentru care trebuie sa incepi sa pui si tu cate o felie de mar in ciorba

Motivul incredibil pentru care trebuie sa incepi sa pui si tu cate o felie de mar in ciorba

Motivul incredibil pentru care trebuie să începi să pui şi tu câte o felie de măr în ciorbă
Motivul incredibil pentru care trebuie să începi să pui şi tu câte o felie de măr în ciorbă

Recuperarea supelor si ciorbelor foarte sarate

Daca ai gresit si ai pus prea multa sare la supa sau ciorba, o poti salva punand-o din nou la foc timp de 10 minute impreuna cu cativa cartofi sau cateva felii de mere. Cartofii si merele vor absorbi sarea in exces.

Salvarea carnii prea tari

Ca sa inmoi carnea prea uscata, marineaz-o cu putin otet, bere, ananas, lamaie, papaya sau suc de rosii. Enzimele si acizii din aceste alimente inmoaie carnea deshidratata prin prajirea excesiva.

Salvarea supelor si sosurilor arse

Ca sa scapi de gustul de arsura din supe si sosuri, adauga 1 lingura de unt de arahide la fiecare 250 ml de supa sau sos.

Citeste continuarea pe secretele.com.

Articole recomandate

Comments