NEATRACTIV – Bolidul ravnit de Mircea Man nu are succes la Gabriel Zetea. Ce se va intampla cu masin...

NEATRACTIV. Bolidul în valoare de 60.000 de euro pentru care Mircea Man, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş a fost în stare „să calce pe cadavre” pare să nu aibă nicio valoare în faţa lui Gabriel Zetea. 

Consiliul Județean Maramureș a predat autoturismul marca Audi A6, pe care l-a avut în folosință începând cu anul 2008, Regiei Autonome Aeroportul Internațional Baia Mare, instituție achizitoare.

Între Consiliul Județean Maramureș și S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internațional Baia Mare S.A. s-a încheiat în anul 2008 un contract de comodat privind remiterea cu titlu de folosință gratuită a autoturismului Audi A6, aflat în proprietatea S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internațional Baia Mare S.A. Durata contractului de comodat nr. 7669/29.12.2008 a fost de 12 luni, acesta prelungindu-se prin trei acte adiționale. Conform ultimului act adițional, contractul de comodat ar fi încetat de drept la data de 31.12.2016.

În urma discuțiilor purtate la nivelul conducerii executive, privind organizarea și desfășurarea activității consiliului județean, s-a hotărât de comun acord cu S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internațional Baia Mare S.A. semnarea actului adițional nr. 4/2016 la contractul de comodat nr. 7669/2008, în vederea rezilierii acestuia, respectiv a actului adițional nr. 3/2013, începând cu data de 5.07.2016.

Așadar, în data de 6 iulie 2016, autovehiculul marca Audi A6 a fost predat către S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internațional Baia Mare S.A. Totodată, în 7 iulie 2016 au fost restituite către Consiliul Județean Maramureș sumele reprezentând asigurări și taxe achitate pentru autovehiculul Audi A6 All Road de la data rezilierii contractului de comodat și până la scadența acestora.

„Am hotărât alături de colegii vicepreședinți din conducerea Consiliului Județean Maramureș, că trebuie să intrăm din nou într-o perioadă a decenței atunci când vorbim despre cei care ocupă temporar funcții de demnitate publică. Nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de privilegii sau de obiecte de lux pentru a ne face treaba așa cum am fost aleși de către maramureșeni. O mașină de lux nu are ce căuta în dotarea unei instituții publice, așa că am hotărât că ea trebuie să se întoarcă în inventarul instituției care a achiziționat-o”, a precizat Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Comments