Nicolae Ciuca, despre posibila candidatura a lui Geoana din partea PNL: Este un scenariu cu o foarte...

Liderul PNL Nicolae Ciuca a fost intrebat, in emisiunea Insider politic, difuzata sambata la Prima TV, cum a lucrat, ca sef al Armatei, cu secretarul general adjuncr al NATO, Mircea Geoana.

"Foarte bine. Si comunic cu domnul Mircea Geoana de fiecare data pe probleme care vizeaza aspectele legate de securitate. Este o relatie pe care o respect si o voi respecta intotdeauna", a spus Nicolae Ciuca.

Intrebat daca se asteapta ca Mircea Geoana sa candideze la alegerile prezidentiale, Nicolae Ciuca a raspuns: "Este decizia dumnealui".

Cat despre varianta ca PNL sa sustina candidatura lui Geoana la prezidentiale, Nicole Ciuca a replicat: "Raspunsul este unul singur: PNL va sustine un membru al PNL".

Intrebat daca Mircea Geoana poate deveni membru PNL, apoi candidat la prezidentiale, Nicolae Ciuca a comentat: "Eu cred ca este un scenariu cu o foarte, foarte mica probabilitate".

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoana se situeaza pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu - 18,9%, Diana Sosoaca - 14%, George Simion si Nicolae Ciuca, indica datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. In varianta in care ar candida si liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, Geoana ar obtine 24,6% din voturi, Marcel Ciolacu - 15,1%, Diana Sosoaca - 14,8%, urmata de Nicolae Ciuca, Victor Ponta si George Simion.

Comments