Noi inregistrari bomba la Culisele Statului Paralel! Cum voia generalul Dumitru Dumbrava sa fie plat...

CATALIN HIDEG: Acum a venit si ANAF-ul si ca vor TVA-ul de la facturile pe care aia nu-si le-a previzionat in Spania. E o nenorocire, ma Dane! Ei si-au facut treaba, eu unde sa platesc? Eu platesc tot ce am iesit, dar scuzati-ma! (...) Ea e acasa, bine mersi si m-a pus Hideg. Pai cum te-am pus, nu ai facut si tu niste bani. Nu ai facut si tu cu mine, te-am obligat, te-am fortat sau te-am aruncat pe geam. Ai facut de buna voie nebunule, problema e ca, eu va spun, eu daca ma opresc aici (...) va spun ce ramane, eu am sa ma duc la puscarie pentru ca exact cum spuneti dumneavoastra (Dumitru Dumbrava) este foarte importanta firma asta a mea.DUMITRU DUMBRAVA: E foarte importanta, prea importanta! Cum sa spun, tot raul spre bine, e important ca intre ce a hotarat, daca se intampla ceva, sa se intample ceva in cheie pozitiv si atunci ii dai si judecatorului oricat ar fi el, ba nene, timpul, afaceri, trebuie sa-i dai ceva si sa scrie si el acolo, cand scrie motivarea si trebuie sa se motiveze si el.CATALIN HIDEG: Am scris clar ca sunt asa, nu am avut condamnari penale, (...)Dupa am zis ca este ok si ca nu are nimic care sa fie pedepsit.

Anca Alexandrescu, despre audierile maraton de la DNA: Este un moment istoric si o resetare a intregii scene politice din RomaniaDUMITRU DUMBRAVA: Maxim ce a putut sa faca, si trebuie sa fiti cu inima impacata si a fost ce a putut sa deschida acolo!CATALIN HIDEG: noi nu am reusit sa-i dam ...DUMITRU DUMBRAVA: Ramane cu acoperirea prejudiciului si doi sa rezolvati problema cu asta. Si cum suntem in relatia asta si cumva ma simt eu nasol, este prima data cand se intampla asa ceva. Lucrez din 2018 cu el si nu s-a intamplat asta.CATALIN HIDEG: Am vorbit de la inceput si v-am spus ca nu pot aici si dupa aia intrebam, ma duceam la tiganul, ma imprumuta! Cum v-am zis!DUMITRU DUMBRAVA: Nu trebuia ca sa nu fie insemnati, ceva!CATALIN HIDEG: Si zice pe factura, nu am omule asa ceva, de unde, cum sa fac!DUMITRU DUMBRAVA: Sunt toti intr-un circuit, va spun ca noi. Ati vazut cine de unde, adica se uita lumea prin piata publica, cum spuneti si dumnevoastra, sa vada ca am ceva, cash, cu bani negri, cu nu stiu ce. Eu am banii mei si de asta am stabilit. Am plecat acum, am stat o saptamana in Emirate, totul a fost pe cardul personal, prin banca, nu vreau sa vina ANAF-ul sau sa ma denunte nu stiu cine si sa ma intreb: Ce ai facut? De unde ai?CATALIN HIDEG: Am fost cinstiti de la inceput, i-am spus lui domnu Doru. Eu i-am spus ca asta e prima ora, decembrie, ianuarie, februarie. Nu am reusit deloc si am toate ale blocate, 4 conturi, am o proprietate ... si vrea sa o cumpere si vii sa semnezi actele. Si vreau sa vand o casa, domnule sunt dovezi si firma are probleme, abia am avut bani de salarii. Am avut oameni prin curte, nu merge nici vanzarea.DUMITRU DUMBRAVA: Totusi, la partea economica pentru ca nu am vorbit deloc.14.42CATALIN HIDEG: I-am zis! Si a inceput cu da-lea ca stai ca particip, stai ca o fi si mi-au pus sechestru pe conturi.DUMITRU DUMBRAVA: Dupa ce intreaba de ce nu au bani, eu nu inteleg ca (...) tu tot timpul impusti si gasesti pe unul si PAC! Am vorbit cu contabila de bilantul de final de an. Si domnule au venit facturile si nu vreau sa decapitalizeze si vreau sa puna, eu nu sunt atent la astea, e o fractie din profil, impozitul ala pe dividente sau ce trebuie, domnule sunt niste sume, la mine in persoana, domnule daca de la mine unul singur, de la firmele astea mari zic, problema mea e ca nu dau, dau, dar sa stiu ca si copilul merge la o scoala ca lumea si ca nu trebuie sa bag bani in profesori si sa-l duc in privat. Sa stiu daca ma duc la spital este macar la nivelul Frantei, nu este cel mai bun exemplu, dar totusi este altceva un spital de stat. Sa stiu ca am autostrazi bune, ca ma duc la Brasov si ca ajung intr-o ora, ca sunt 120 de kilometri.

Caracatita lui Coldea: cum a pus bazele mafiei gunoaielor. Cine sunt carausii prin care actiona omul Serviciilor?DAN TOCACI: Sa ma protejeze!DUMITRU DUMBRAVA: Exact!DAN TOCACI: Sa spuna ca nu poate, ca nu stie, ca nu...DUMITRU DUMBRAVA: Dau cu toate mainile, dau la clientela de partid.CATALIN HIDEG: Sunt cativa oameni in filiale, in constructii, la pensii, banii care sunt la CNAIR cu soselele alea, Pistol (Cristian Pistol), cinci milioane mi-a dat si este risc pentru ca a luat bani de la IFN-uri.

Comments