NOU FENOMEN – Ruffing, jocul pentru care tinerii isi risca viata

NOU FENOMEN – Ruffing, jocul pentru care tinerii isi risca viata

foto desteptarea

NOU FENOMEN Dacă parkour părea periculos, părinții sunt acum de-a dreptul îngroziți după ce un nou fenomen pare să ia amploare printre tinerii din România. 

NOU FENOMEN Tot mai mulți adolescenți își pun viețile în pericol pentru a obține senzații tari sau aprecierea prietenilor.

Recent, un tânăr de 15 ani din Bacau, a făcut furori cu un clip postat pe Facebook, în care stătea atârnat în gol deasupra unui hotel din oraș. Singurul său sprijin era o mână agățată de acoperiș.

Acest ”joc” se numește ruffing și a fost lansat de amatorii de senzații tari din Rusia și Ucraina, iar încet câștigă popularitate și în România.

”Prima dată am facut ruffing mai de mult, la fosta fabrica Proletaru, si mi-a placut foarte tare. Am simtit atunci cum lucrează adrenalina în mine”, a povestit tânărul din Bacău pentru Deșteptarea. Au urmat apoi alte provocări, tot mai mari, de la atârnat de clădiri, de poduri și până la unul dintre cele mai înalte hoteluri din Bacău.

”A trebuit să-mi depățesc limitele”, a explicat băiatul, recunoscând însă că nu a fost ferit de accidente. ”Odată am căzut foarte tare, mi s-a oprit respirația și am leșinat. Am vrut să fac un wallflip pe un copac și am alunecat”, a povestit băiatul.

sursa info

sursa foto

Comments