O femeie a fost parasita de iubit, dupa ce un tratament esuat a lasat-o cu patru sprancene

O femeie a fost parasita de iubit, dupa ce

O femeie a fost parasita de iubit, dupa ce un tratament esuat a lasat-o cu patru sprancene

O femeie a fost părăsită de iubit, după ce un tratament eșuat a lăsat-o cu patru sprâncene © Captură LADBible

Dacă un tratament eșuat nu este suficient de neplăcut, ce zici să te mai și părăsească iubitul? Prin asta a trecut o femeie care a simțit pe pielea ei ce înseamnă expresia „face cât dai”.

Jami Ledbetter (42 de ani) s-a născut fără sprâncene. Așadar, nu e de mirare că mare i-a fost bucuria atunci când fiicele ei i-au oferit un voucher în valoare de 250 de dolari, pentru un tratament de pigmentare.

Potrivit LADBible, Jami s-a dus la o persoană care susținea că este expert în „microblading”, o tehnică de tatuare semi-permanentă în care linii asemănătoare firului de păr sunt trasate cu ajutorul unui cuțit mic sau al unui ac.

În mod normal, o astfel de tehnică este menită să ducă la rezultate mult dorite. Doar că nu s-a întâmplat asta, iar Jami s-a trezit cu un rezultat care lasă de dorit.

Eșecul tratamentului a fost o lovitură puternică pentru încrederea în sine. Jami refuza să iasă din casă și chiar a fost părăsită.

„Mi-a distrus încrederea în sine. Am fost dărâmată. Chiar mă vedeam cun tip, care m-a părăsit în acea perioadă”, a spus Jami.

Și mai trist este că nu se termină aici. Disperată, a mers la un alt „specialist”, care, în încercarea de a repara ce a fost distrus, i-a dat... patru sprâncene.

În prezent, Jami se tratează la o specialistă (reală, de data asta) care folosește o soluție înălbitoare pentru a scoate culoarea de pe piele.

Mai multe imagini aici.

A.P.


Comments