O femeie s-a prezentat la Politie recunoscand ca a sustras 4.000 de lei din fanta unui bancomat din...


O femeie care a sustras suma de 4.000 de lei din fanta unui bancomat din Brasov, dupa ce tranzactia efectuata de o batrana a avut loc cu intarziere, iar aceasta a plecat inainte sa ridice banii, s-a prezentat din proprie initiativa la Politie, dupa ce fotografia sa a fost facuta publica in cursul acestei saptamani. Batrana care lasase banii in bancomat si-a retras plangerea dupa ce a recuperat intreaga suma, relateaza News.ro.


Politia Brasov a facut publica miercuri, 20 septembrie, o fotografie a femeii de 66 de ani, care a sustras banii, solicitand sprijinul populatiei pentru ca persoana vinovata sa fie identificata.


,,In cursul acestui an persoana vatamata, o femeie in varsta de 76 de ani, s-a prezentat la un bancomat din zona centrala a municipiului Brasov pentru a-si ridica pensia, insa, dupa utilizarea cardului bancar, a parasit zona ATM-ului inaintea eliberarii banilor. In acest timp, o alta femeie, care astepta la rand, a observat ca banii au fost eliberati cu intarziere si, dupa indepartarea persoanei pagubite, s-a apropiat& de bancomat unde a simulat o tranzactie, dupa care a sustras& intreaga suma de bani din fanta aparatului, parasind zona", au transmis sambata politistii.&


Conform sursei citate, dupa mediatizarea fotografiei femeii, aceasta s-a prezentat la sediul unitatii de politie, recunoscand ca ea este persoana care a luat banii din fanta bancomatului.


Dupa ce si-a recuperat banii, batrana pagubita a anuntat Politia ca doreste sa isi retraga plangerea formulata.


Comments