O fetita de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc de pe Calea Victoriei. Detaliul care i-a salvat viata

O fetita de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc de pe Calea Victoriei. Detaliul care i-a salvat viata

O fetita de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc de pe Calea Victoriei. Detaliul care i-a salvat via...

Potrivit Realitatea Plus, care citeaza surse, in apartamentul respectiv se mai aflau tatal copilei, alti doi frati ai acesteia, cu varste sub trei ani, si o femeie care avea grija de copii. Micuta s-a urcat, in joaca, pe pervaz si a cazut in gol. Spre norocul ei, impactul a fost mult atenuat pentru ca a cazut mai intai pe o copertina.

Dupa cazatura, fetita era constienta, fara leziuni vizibile, dar a fost transportata la Spitalul "Grigore Alexandrescu", pentru investigatii, avand un traumatism cranian.

"In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) - Sectia 1 Politie au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor ar fi cazut de la etajul unui imobil, situat in Sectorul 1. La fata locului s-au deplasat cu operativitate politisti din cadrul subunitatii, care au constatat ca este vorba despre o fetita, in varsta de 2 ani, care ar fi cazut de la etajul 1 al blocului", informeaza un comunicat al DGPMB.La adresa s-a deplasat si un echipaj medical, care i-a acordat fetitei primele ingrijiri medicale, aceasta fiind transportata la spital, pentru ingrijiri medicale suplimentare.Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 1 Politie, in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs evenimentul.

Comments