O studenta la UMF Iasi s-a aruncat de la etaj. O deceptie in dragoste a impins-o sa faca gestul extrem

O studenta la UMF Iasi s-a aruncat de la etaj. O deceptie in dragoste a impins-o sa faca gestul extr...

O studenta la UMF Iasi s-a aruncat de la etaj. Tanara ar fi suferit o deceptie in dragoste in urma cu doua saptamani, fapt care a determinat-o sa recurga la gestul extrem.

Tanara, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” a incercat sa se sinucida aruncandu-se in gol de la mansarda unui bloc cu patru etaje, de la o inaltime de aproximativ 10 metri. Fata a intrat in depresie dupa ce, in urma cu doua saptamani, s-a despartit de prietenul ei, scrie bzi.ro.

Cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor, a fost chiar sora studentei. La fata locului a ajuns de urgenta un echipaj medical care, dupa ce i-a acordat tinerei primul ajutor, a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon. Starea de sanatate a tinerei s-a agravat, dupa ce a ajuns la spital, iar acum fata se afla in coma de gradul 2-3. Din pacate, medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. In urma impactului cu solul, ea a suferit mai multe fracturi si leziuni care i-ar putea afecta grav starea de sanatate.

Se pare ca tanara lua tratament pentru depresie, iar familia era la curent cu problemele ei. In facultate, ea era cunoscuta drept o studenta silitoare, care a a fost admisa cu o media foarte buna.

Un caz socant a avut loc si in Lugoj. O tanara de doar 17 ani a fost gasita spanzurata, luni dupa-amiaza, in anexa unei case. Parintii si prietenii acesteia nu isi explica gestul fetei, iar copila nu a lasat niciun bilet de adio. Pe corp nu avea urme de violenta.


Mesajul primit de un roman aflat intr-un centru de detentie in Marea Britanie: ,,Poti evita sa devii un cersetor daca te intorci in Romania"

Post-ul O studenta la UMF Iasi s-a aruncat de la etaj. O deceptie in dragoste a impins-o sa faca gestul extrem apare prima data in Libertatea.ro.

Comments