Oferte soc la masini de spalat. Cele mai atractive reduceri

Oferte soc la masini de spalat. Cele mai atractive reduceri

Oferte soc la masini de spalat. Cele mai atractive reduceri

Întreaga listă de reduceri la mași de spălat, de la Cel.ro, o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 370 de lei. Masina de spalat rufe Haier HW60-10F2S 6 kg 1000rpm A++ Alb hw60-10f2s. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 400 de lei. Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4WLE 8 kg 1400rpm A+++ Alb wf8ef5e0w4w. Acum puteti spăla la fel de eficient cu apă rece ca si cu apă caldă - cu masina de spălat Samsung cu tehnologie Eco Bubble. Economiseste energie cu fiecare încărcătură si reprezintă o revolutie în domeniul spălatului. Spălati la rece. Economisiti energie. Tehnologia inovatoare Samsung Eco Bubble spumează detergentul cu aer si apă înainte de începerea ciclului, generând bule care penetrează materialele mai repede decât un detergent concentrat. Spălati rufe la fel de eficient în apă rece ca si în apă caldă, economisind energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 260 de lei. Masina de spalat rufe LG Titan 2 FH2U2HDN1 7 kg 1200rpm A Alb fh2u2hdn1. TurboWash dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Masina de spalat rufe Samsung WW90K6414QXLE 9 kg 1400rpm A+++ Inox ww90k6414qx/le. Ati uitat o camasa? Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere. Tehnologia Eco Bubble face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 450 de lei. Masina de spalat rufe Gorenje W6523S 6 kg 1200rpm A+++ Alb 392232. Uşa nu poate fi deschisă pe timpul ciclului de spălare, iar modelele Premium sunt echipate şi cu o uşă Ultra Rece (UCD) – un strat de plastic suplimentar care acoperă geamul de la uşă vă protejează de arsuri. Panoul de comenzi poate fi blocat doar dacă apăsaţi pe buton. Detergenţii eficienţi şi programele moderne de spălare oferă acum rezultate excelente chiar dacă spălaţi la temperaturi mai mici. În loc să alegeţi programul 40°C puteţi alege programul de spălare la 30°C şi veţi economisi cu 40% mai mult curent. Rufele care sunt mai puţin murdare vor fi împrospătate şi se vor păstra mai mult timp. Maşinile de spălat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci când se face alimentarea cu apă. Astfel veţi ecomisi cu până la 20% din costurile pentru detergent şi veţi proteja mediul înconjurător. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 660 de lei. Masina de spalat rufe Gorenje W6222 S 6 kg 1200rpm A++ Alb 434902. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Masina de Spalat Rufe Arctic EF6100A+ 6Kg A+ Alb ef6100a+. Pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent disponibila este folosita la maxim, sistemul aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica. Designul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic iti va asigura un minim de zgomot si un maxim de eficienta! Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale. O capacitate de incarcare din gama sporita, ideala pentru familii. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale! Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Articole recomandate

Comments