OFICIAL – Selgros Baia Mare se deschide vineri, 29 noiembrie 2019: bonus, cui i-a fost incredintata conducerea magazinului

OFICIAL Selgros Baia Mare se deschide

OFICIAL – Selgros Baia Mare se deschide vineri, 29 noiembrie 2019: bonus, cui i-a fost incredintat...

INAUGURARE. Gata, s-a rezolvat, e oficial, Selgros Cash&Carry Baia Mare se inaugureaza, asa cum v-a anuntat 2mnews la sfarsit de octombrie (detalii AICI), la finalul acestei lunii, respectiv vineri, 29 noiembrie.

&

Cine este managerul Selgros Baia Mare

&

Conducerea magazinului Selgros Baia Mare i-a fost incredintata unui baimarean, respectiv lui Cosmin Voicu (foto stanga, director de magazin), absolvent de Drept (in 2001) a universitatii din Baia Mare. Pentru managerul Selgros Cah&Carry Baia Mare este, practic, o reintoarcere acasa, el fiind "transferat" de la conducerea Auchan din Pitesti, supermarket pe care l-a condus timp de aproape 6 ani (din decembrie 2013) – inainte de a conduce Auchan Pitesti, a fost sef de departament la Real, in Bucuresti.

&

Detalii despre Selgros Baia Mare

&

Noul magazin Selgros din Baia Mare a fost edificat pe Bulevardul Bucuresti, peste drum de retail park Baia Mare Value Centre, pe un fragment din fostul teren de 10 hectare care a apartinut pana in urma cu 12 ani societatii de textile Maratex.

&

Investitia, estimata la 20 de milioane de euro (pretul pentru un magazin standard al Selgros, in suma fiind cuprins atat pretul terenului, cat si constructia efectiva a magazinului, amenajarea parcarii etc.), a demarat in vara acestui an (autorizatia de construire a fost emisa la finalul anului trecut). Magazinul este primul pe care Selgros Cash & Carry, retailer detinut de holdingul elvetian TransGourmet, il deschide in acest an si al 23-lea pe care-l detine in reteaua din Romania.

&

Selgros Baia Mare se intinde pe un teren in suprafata de 32.200 mp – centrul comercial propriu-zis are suprafata de 9.787 mp si o parcare de peste 2.500 mp. De asemenea, pe 10% din suprafata au fost amenajate spatii verzi. Accesul se face din Bulevardul Bucuresti.

&

Catalin VISCHI

Comments