OFICIALIZARE – Dupa capitanul Cabut, Minaur Baia Mare il pierde si pe tanarul international Tudor Bu...

TRANSFER – MINAUR BAIA MARE. Campioana Dinamo Bucuresti a anuntat oficializarea transferul extremei dreapta de la Minaur Baia Mare, tanarul international Tudor Bogdan Bugulet (22 de ani) – a debutat la echipa nationala de handbal masculin in 2021.

&

Atat plecarea lui Bugulet de la echipa baimareana, vicecampioana nationala pentru al doilea an consecutiv, cat si a capitanului echipei Minaur, Calin Cabut - la Constanta (locul 3 in Liga I) -, erau anuntate inca din timpul derularii campionatului, de altfel Bugulet fiind cel mai putin folosit jucator de echipa baimareana dintre cei 3 de pe postul de extrema dreapta, antrenorul Sabou mizand in special pe ucraineanul Kozakevych si pe cehul cip.

&

In acest sezon, Tudor Bugulet a jucat in 16 meciuri si a inscris 13 goluri. Bugulet (22 de ani, 1,91 m inaltime), jucator de mana stanga, care incheie dupa 3 ani ciclul de la Baia Mare, a semnat un contract de 3 ani cu Dinamo, unde concureaza pe post cu ucraineanul Andrii Akimenko. Este considerat unul dintre jucatorii romani cu un progres remarcabil in ultimii 2 ani.

&

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

&

Andrei TUDORAN

Articolul OFICIALIZARE – Dupa capitanul Cabut, Minaur Baia Mare il pierde si pe tanarul international Tudor Bugulet, transferat de campioana Dinamo Bucuresti apare prima data in 2mnews.

Comments