OM DE CUVANT – Deputatul Nutu Fonta a oferit 10 tablete pentru 10 elevi de nota 10 din Borsa

OM DE CUVANT – Deputatul Nutu Fonta a oferit 10 tablete pentru 10 elevi de nota 10 din Borsa

OM DE CUVÂNT  Cum a promis la începutul anului școlar, deputatul maramureșean Nuțu Fonta a oferit zece tablete pentru zece elevi de nota 10 din Borșa. Este vorba de elevi care au obținut în anul școlar precedent medii de nota 10.

„Aşa cum am promis în prima zi de şcoală, cei 10 elevi de nota 10 au primit în această dimineaţă premiile promise, câte o tabletă. Cei 10 elevi care au obţinut media 10 la învăţătură sunt: Mihali Alexandru Dorian (clasa a V-a), Pop Iulian Ionuț (clasa a VI-a), Timiș T. Denisa Elena (clasa a VI-a), Timiș Cosmin Alexandru (clasa a VI-a), Mariș Marius Cătălin (clasa a VII-a), Andreica Denisa (clasa a XI-a D), Drăgan Emanuel (clasa a XI-a D), Mureșan Emilia (clasa a XI-a D), Timiș Alexandru Iulian (clasa a XI-a D) și Zaneni Greta Carla (clasa a XI-a D).

Sunt mândru de voi, vă felicit din toată inima şi sunt sigur că după exemplul vostru se vor ambiţiona şi alţii să obțină rezultate excepţionale la învăţătură”, a scris deputatul pe contul său de Facebook.

OM DE CUVÂNT

Nuțu Fonta și-a exprimat în mesajul adresat elevilor, părinților și profesorilor în prima zi a noului an școlar dorința ca unitățile de învățământ din Borșa să fie mai mari, mai moderne și mai bine puse la punct.

„Mi-aş fi dorit ca şcolile din Borşa să fie mai mari, mai moderne şi probabil mai bine puse la punct dar, acestea sunt condiţiile, un motiv în plus să mă zbat să fac mai mult pentru comunitate. Asigur părinţii, elevii şi profesorii că învăţământul va rămâne prioritatea mea nr.1 prin noi investiţii în reabilitarea si modernizarea şcolilor, grădiniţelor şi creşelor”, a declarat Nuțu Fonta.

ActualMM

Credit foto: Tinuţa Grec

Comments