OMORAT IN BATAIE – Astazi criminalul s-a predat politistilor

OMORAT IN BATAIE – Astazi criminalul s-a predat politistilor

OMORÂT ÎN BĂTAIE Un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnul. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în municipiul Carei. Cel care l-a omorât în bătaie, un tânăr de 34 de ani, s-a predat singur polițiștilor cărora le-a povestit ce s-a întâmplat.
Se pare că cei doi bărbați au consumat împreună mai multe pahare de alcool după care au început să se certe. Conflictul a escaladat iar bărbatul de 34 de ani l-a lovit pe prietenul său de pahar, de mai multe ori cu pumnii. Pe parcursul serii, victima a decedat.

„La data de 27.08.2016, ora 09:00, la sediul Poliţiei Municipiului Carei s-a prezentat, un tânăr în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Carei, care a declarat că în seara zilei de 23.08.2016, aflându-se la locuinţa unui bărbat de 41 de ani din Carei,  pe fondul unui conflict spontan izbucnit ca urmare a consumului de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul, pe parcursul nopţii intervenind decesul acesteia,” se arată într-un comunicat de presă al Poliției Satu Mare.

Pe baza declarației tânărului, procurorul a început o anchetă pentru a vedea dacă faptele se confirmă. Tânărul va ajunge astăzi în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.
„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, suspectul fiind reţinut de către procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Satu Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Instanţei Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă,” se mai arată în comunicatul de presă al poliției.

Comments