Panica printre turisti: Vipere observate langa o cetate din Romania. Nimeni nu se astepta sa intalne...

Aceasta descoperire a fost dezvaluita de catre unul dintre vizitatori, care a subliniat faptul ca, pe langa privelistea superba si experienta in general placuta, prezenta viperelor a reprezentat o surpriza neasteptata. ,,Privelistea superba, cinci stele. Urcat cu masina, cinci stele. Cetatea inchisa, o stea, lift defect, o stea, vipere langa scari, la plaja, o stea", a scris turistul.

Aceasta constatare vine in contextul unui sir de nemultumiri exprimate de turisti dupa experienta lor la Cetatea medievala Deva. Timpul indelungat de asteptare si problemele de functionare ale noii telecabine de pe Dealul Cetatii Devei au fost principalele motive de frustrare, dupa cum au fost evidentiate in recenziile negative postate pe platformele online.

CFR Calatori, pe butuci. Compania recunoaste oficial ca nu va putea sa-si acopere cheltuielile de exploatare in acest an

,,Funicularul este absolut ineficient, un singur vagon, pe un singur fir, timp de asteptare foarte lung, se formeaza cozi uriase. Nicio mentiune despre faptul ca Incinta I a Cetatii este inchisa, se poate vizita doar exteriorul. Nu exista afisat program de vizitare. Sus nu exista toalete, pe la colturi e plin de "amintiri" de la cei care le-au cautat. Desi am luat bilet dus-intors la funicular, am preferat sa ne intoarcem pe jos, timpul la coada formata ar fi depasit o ora. Nu recomand, mai ales in sezon", a transmis unul dintre oaspetii recenti ai cetatii, intr-o recenzie pe Google.

De asemenea, turistii au fost dezamagiti de faptul ca Incinta I a ansamblului istoric nu este inca deschisa publicului, iar lucrarile de reabilitare nu sunt complet finalizate, limitand accesul la anumite zone din cetate.

,,Cetatea este foarte frumoasa si relativ bine pastrata, dar mai e loc de imbunatatiri pe partea turistica, deoarece are potential urias. Am urcat si am coborat cu telecabine, caci ni s-a parut mai convenabil si nu am avut nici prea mult timp ca sa urcam la cetate. Sus ne-au intampinat zidurile impunatoare ale cetatii, foarte bine conservate, dar cetatea era in reabilitare, asa ca turul nostru a fost mai mult in curtea exterioara", a povestit un alt vizitator.

Mai, luna in care romanii trebuie sa dea cu subsemnatul la ANAF. Ce declaratii sunt obligati sa depuna la fisc ca sa nu primeasca amenzi

Comments