PAPARAZZI ACTUALMM – Negocieri pentru sefia PNL Baia Mare, intre liberalii care isi doresc postura d...

PAPARAZZI ACTUALMM Întâlnire de taină vineri, 1 iulie 2016, pe terasa restaurantului Lumiere din Centrul Vechi. Aparent, câțiva liberali s-au întâlnit ca tot omul la o limonadă pentru a se răcori. La prima rundă de întâlniri, au stat la aceeași masă Ionel Bogdan, vicepreședinte PNL- unul dintre cei care își doresc funcția de președinte la organizația Baia Mare; Gavril Ropan, primarul de Coroieni, la rândul său liberal și Mircea Dolha, deputatul care, la fel ca mai tânărul său coleg, Ionel Bogdan, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte al PNL Baia Mare. 

PAPARAZZI ACTUALMM Imediat ce Mircea Dolha a plecat de pe terasa restaurantului, și-a făcut apariția marele învins al alegerilor locale din 5 iunie, avocatul alpinist Cristian Niculescu Țâgârlaș, care de câteva zile a fost demis din funcția de președinte interimar al PNL Baia Mare, fiindu-i retras și sprijinul politic cu 119 voturi din 121 de liberali prezenți. Imediat a ajuns la fața locului și ziaristul de casă al unui afacerist mustăcios din Centrul Vechi, care și-a adus din plin contribuția la eșecul lui Țâgârlaș la alegerile locale. Poate își caută noi clienți pentru serviciile sale de promovare media, cu mențiunea că aceia care au văzut ce-a făcut din bietul avocat, nici să le lustruiască pantofii nu-l vor angaja.

PAPARAZZI ACTUALMM

Ce au discutat, putem doar intui. Însă cu siguranță membri organizației PNL Baia Mare, chiar și a celei județene, vor fi cel puțin interesați să vadă aceste imagini.

La un moment dat, un notar cunoscut în oraș, a intrat în vorbă cu liberalii, care se pregătesc poate să parafeze în mod legal înțelegerile, ca să nu i-a țeapă unul de la celălalt, cum bine s-au obișnuit în ultimii ani. Cine va candida la șefia PNL Baia Mare, dar mai ales cine va câștiga mult râvnita postură, rămâne de văzut peste câteva zile, când vor fi organizate alegerile interne. Între timp, se poartă discuții, negocieri și se trag sfori.

Annamaria Somay

Comments