PAULA POPEANU - Interviu CS Minaur

PAULA POPEANU - Interviu CS Minaur

PAULA POPEANU  Interviu cu Paula Popeanu, componentă a echipei de handbal feminin CS Minaur, pentru Minaur:

CS Minaur, primul tău contact cu handbalul la nivel de senioare. Cum vezi această experiență?

Văd această experiență ca și un nou început în cariera mea de handbalistă, împlinirea visului meu de când am început să practic acest sport de echipă și, evident de performanță în același timp.

Nu ai terminat încă junioratul, iar în acest sezon vei evolua cu dublă legitimare, cu CS Minaur în Divizia A și cu CS Marta în campionatul național de junioare I. Va fi un sezon greu pentru tine?

Da, consider că va fi un sezon greu. În Divizia A, la CS Minaur, vor interveni cu siguranță lucruri noi, lucruri din care voi învăța foarte multe. Abia aștept. În campionatul de junioare I, îmi doresc din tot sufletul, și îmi voi da toată silința și toată seriozitatea împreună cu restul colegelor ca la sfârșitul sezonului medalia să ne fie atârnată de gât . Repet, va fi greu, dar vom munci în așa fel încât să ne facem treaba.

Pe ce loc vezi clasată pe CS Minaur la sfârșitul sezonului 2016/2017?

La modul cel mai sincer, sunt convinsă că CS Minaur va termina sezonul 2016/2017 în primele patru echipe din Divizia A.

Lotul este format în marea lui majoritate de junioare, alături de care vor evolua și câteva jucătoare cu experiență în Liga Națională. Cât de mult crezi că va conta experiența lor în acest sezon?

Experiența fetelor care au jucat în Liga Națională ne va ajuta foarte mult în evoluția noastră atât la junioare, cât și la senioare, ceea ce e un lucru extraordinar de benefic pentru noi.

Ce obiective personale ai pentru sezonul 2016/2017?

Cum spuneam și mai devreme, împreună cu celelalte colege de la junioare avem obiectivul de a termina sezonul competițional cu o medalie, iar în al doilea rând să ne clasam cu CS Minaur printre primele patru echipe, iar sper ca în scurt timp să ajung și la națională. De foarte mult timp visez ca această dorință să mi se îndeplinească.

PAULA POPEANU

Sursă info.

Sursă foto.

Comments