PERCHEZITII LA BARLAD - Comandantul institutiei si alti angajati, vizati

PERCHEZITII LA BARLAD - Comandantul institutiei si alti angajati, vizati

PERCHEZIȚII LA BÂRLAD  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au desfăşurat, joi, patru percheziţii în birourile Poliţiei Municipale, într-un dosar privind comiterea de infracţiuni de serviciu, printre cei vizaţi numărându-se şeful instutiţiei, comisar şef Vasile Chelaru.

Percheziţiile au vizat şi biroul şefului Poliţiei Bârlad, procurorii ridicând calculatoare şi mai multe documente. Au fost percheziţionate şi birourile altor trei angajaţi ai instituţiei, un ofiţer şi doi subofiţeri.

Procurorii au mai arătat că acţiunea de joi are legătură cu dosarul penal în care este cercetat psihologul Ionuţ Brătianu, expert judiciar, şef al Centrului de Primire a Copilului Abuzat Bârlad. În luna iunie, acesta a fost acuzat de favorizarea infractorului, după ce ar fi efectuat o expertiză în favoarea a doi violatori.

„S-au efectuat patru percheziţii la sediul Poliţiei Bârlad, fiind ridicate înscrisuri şi unităţi de calculatoare, acţiunea fiind legată de dosarul penal în care se efectuează cercetări pentru viol, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului. Percheziţiile au fost făcute cu privire la comiterea de infracţiuni de serviciu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului din Bârlad, procurorul Mihaela Plopan, potrivit Mediafax.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments