PERICOL DE MOARTE – A murit dupa ce iubita i-a lasat un semn pe gat

PERICOL DE MOARTE – A murit dupa ce iubita i-a lasat un semn pe gat

PERICOL DE MOARTE. Un adolescent a murit după ce iubita lui i-a lăsat un semn pe gât. „Mușcătura iubirii” este populară printre tineri, care poartă cu mândrie vânătăile lăsate de partenerii lor, în general în zona gâtului.

Totuși, acest gest apparent inofensiv s-a dovedit a fi fatal în cazul unui tânăr de 17 ani, originar din capital Mexicului, Ciudad de Mexico. Iubita lui Julio Macias Gonzalez l-a „supt” pe gât, fără să-și imagineze că ar putea provoca o tragedie.

Mai târziu în acea seară, potrivit thesun.co.uk, Julio a început să aibă convulsii în timp ce stătea la masă cu părinții lui. Aceștia au chemat paramedicii, însă se pare că nu s-a mai putut face nimic. Adolescentul a decedat la scurt timp, iar medicii sunt de părere că mușcătura lăsată de iubită i-a adus sfârșitul.

Explicația? Se pare că atunci când l-a supt de gât, iubita lui Julio i-a provocat formarea unui cheag de sânge, care a călătorit, apoi, la creier, provocându-i un accident vascular cerebral.

Acum, familia lui Julio dau pe vina pe iubita de 24 de ani a acestuia pentru moarta sa. Totuși, potrivit mirror.co.uk, femeia ar fi dispărut fără urmă după incident.

Nu este primul incident de acest gen
Se pare că o astfel de întâmplare a mai avut loc în trecut. O femeie de 44 de ani din Noua Zeelandă a rămas paralizată în 2011, după ce a avut un accident vascular cerebral provocat de o „mușcătură a iubirii”. Aceasta a pierdut abilitățile locomotorii în brațul stâng, scrie mirror.co.uk.

Sursa info 

Comments