Pericolul urias din consumul de paine - Putina lume stie aceste lucruri

Pericolul urias din consumul de paine - Putina lume stie aceste lucruri

Pericolul urias din consumul de paine - Putina lume stie aceste lucruri

O cercetare stiintifica a descoperit ca cerealele de tipul graului pot creste nivelul colesterolului "rau" cu pana la 60%.

Acest tip de colesterol este asociat cu bolile cardiace si cele cardiovasculare, care sunt principalii ucigasi ai secolului 21.

Potrivit specialistilor, saracia ne obliga sa mancam din ce in ce mai mult si mai prost. Asa se face ca in urma unui sondaj realizat nu demult in tara noastra a iesit la iveala ca romanul de rand consuma nici mai mult nici mai putin de 100 de kilograme de paine pe an.

Si nu doar paine, ci si covrigi, cornuri etc. Tot specialistii sunt cei care subliniaza ca mancam fara sa ne hranim iar acest lucru se reflecta in sanatatea noastra.

Persoanele care folosesc painea drept aliment principal si consumat preponderent tind sa fie si cele care au o problema cu greutatea si cu controlul kilogramelor acumulate in timp.

Suntem pe primele locuri in Europa la bolile de inima, la cele cerebrovasculare, la cancer si obezitate.

Comments