Peste jumatate de kilogram de canabis descoperit de politistii de frontiera maramureseni

Peste jumatate de kilogram de canabis descoperit de politistii de frontiera maramureseni

&

&

Luni, 7 noiembrie, in jurul orei 00.30, un echipaj mobil din cadrul Sectorului PF Sarasau, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localitatii Campulung la Tisa, judetul Maramures, un autocar marca Volvo care circula pe ruta Romania - Spania.

In urma verificarilor efectuate in bagajul unui pasager, au fost descoperite, disimulate in pungi de cafea, cinci pachete din folie transparenta, vidate, in care se afla o substanta vegetala verde-oliv.

“Drept urmare, persoana in cauza a fost condusa la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor, unde a fost identificata ca fiind I.A., in varsta de 40 ani, domiciliata pe raza judetului Maramures.

In urma inventarierii substantei descoperite a rezultat cantitatea de 573 de grame substanta vegetala verde-oliv, posibil canabis, cantitate care a fost ridicata si predata lucratorilor din cadrul Serviciului Combaterea Criminalitatii Organizate Maramures, in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de introducerea sau scoaterea din tara, precum si importul sau exportul de droguri de risc, fara drept si cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau detinerea de droguri de risc pentru consum propriu fara drept”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In data de 7 noiembrie , pe numele lui I.A. a fost emis un mandat de aducere de catre procurorul din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Maramures, barbatul fiind preluat de catre lucratori din cadrul SCCO Maramures, in vederea continuarii cercetarilor.

Totodata, pe numele barbatului a fost emis un mandat de retinere pe 24 de ore, iar in cursul zilei de maine urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

ZiarMM

The post Peste jumatate de kilogram de canabis descoperit de politistii de frontiera maramureseni appeared first on ZiarMM.

Comments