Piedone, despre renumararea voturilor: Nu exista temei legal. Eu sunt primarul locuitorilor din Sectorul 5!

Piedone, despre renumararea voturilor Nu

Piedone, despre renumararea voturilor: Nu exista temei legal. Eu sunt primarul locuitorilor din Sect...

In mesajul transmis atat contracandidatilor sai, cat si alegatorilor, Piedone, fost primar al Sectorului 4, transmite ca "oamenii nu mai pot fi mintiti si ignorati".

"In timp ce marile partide se opun vehement pentru renumararea voturilor la Sectorul 1 si la Sectorul 2, la Sectorul 5 solicita renumararea. Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Hotarati-va, domnilor. Ori e alba ori e neagra!Nu incercati sa va bateti joc de votul cetatenilor. Oamenii au ales! Este un drept constitutional! Invatati sa pierdeti si intrebati-va de ce locuitorii din Sectorul 5 nu v-au votat! Oamenii nu mai pot fi mintiti si ignorati!Nu exista temei legal pentru renumararea voturilor de la Sectorul 5, cum nu a existat nici la Sectoarele 1 si 2. Presedintii de sectie pe care i-au pus partidele au semnat procesele verbale dupa incheierea numaratorii. Deci acum va contestati singuri!", scrie Piedone, pe Facebook.

Fostul edil i-a asigurat pe locuitoriii din Sectorul 5 ca rezultatul va fi acelasi chiar daca se vor renumara voturile."Oameni buni, locuitori ai Sectorului 5, nu va lasati descurajati! Eu, Cristian Popescu Piedone sunt primarul vostru si impreuna vom aduce la lumina acest sector ignorat de primarii din ultimii 30 de ani", a mai scris Piedone.

Citeste si Cristian Bacanu cere renumararea voturilor in Sectorul 5

Comments