Planuiesti o vizita in Las Vegas? Vezi cele mai bune cazinouri pentru amatori

Planuiesti o vizita in Las Vegas? Vezi cele mai bune cazinouri pentru amatori

Planuiesti o vizita in Las Vegas? Vezi cele mai bune cazinouri pentru amatori

Care sunt cele mai cunoscute cazinouri din Las Vegas cu sloturi?

America este un taram al fagaduintei si un obiectiv turistic de vizitat pentru toti cei care iubesc cazinourile si jocurile de noroc. Localitatea din Nevada se distinge, nu doar prin sutele de localuri in care te poti juca la aparate, ci si prin cladiri frumos luminate, programe artistice cu fantani arteziene si lumini, spectacole cu vedete internationale.

Exista cazinouri celebre, la care joaca cei mai cunoscuti gambleri din lume si cazinouri pentru incepatori, unde isi pot pune sansele la incercare si jucatori cu mai putina experienta, care doresc mai mult joc cu mai putini bani si pierderi minime.

Iata care sunt cele mai accesibile cazinouri din Las Vegas cu sloturi:

Aliane

Este un cazino unde pot fi jucate multe jocuri la aparate, ce are o rata a castigurilor ceva mai ridicata, datorita nivelului de dificultate scazut si popularitatii jocurilor oferite.

Green Valley

Este un alt cazinou foarte apreciat pentru avantajele oferite jucatorilor incepatori si diversitatii de jocuri. El se distinge prin castiguri mai usoare si un RNG special. Acest Random Number Generator, oferit aici, este un algoritm aleatoriu de obtinere a rezultatelor, care este considerat mai prietenos cu cei cu mai putina experienta.

Orleans

Este unul dintre cele mai mari si mai celebre cazinouri din Las Vegas, cu peste 2700 de jocuri de noroc, pacanele, mese de poker si camere de Keno. El se remarca printr-o suprafata cu aparate si mese de jocuri impresionanta.

Sunset Station

Este un alt mare cazino, al doilea din Las Vegas, ce se distinge printr-o suprafata de jocuri foarte mare, la care jucatorii pot incerca sute de jocuri ca la pacanele si jocuri de masa. Este una dintre locatiile pe care multi jucatori din lume nu vor sa o rateze.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante destinatii pentru cei care vor sa viziteze Nevada, nu doar pentru lumini si spectacol, ci mai ales pentru ceea ce i-a adus celebritatea, respectiv celebrele jocuri de cazino.

Unde poti juca in Romania jocuri de casino ca in Las Vegas?

Una dintre cele mai interesante platforme online, ce ofera jocuri ca la aparate sau pacanele este Betfair Vegas. Site-ul este licentiat in Romania si acorda acces la peste 150 de jocuri de tip slot si jocuri de poker sau de masa live. Oferta este variata si adaptata preferintelor utilizatorilor locali.

Site-ul beneficiaza de numeroase oferte, promotii, premii, bonusuri si incercari gratuite. Pentru a te putea bucura de ele este nevoie sa deschizi un cont.

Varsta legala pentru joc este si in varianta online tot de 18 ani. Jocurile de noroc implica riscuri, joaca responsabil.

Comments