Politist de la Politia Baia Mare, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare. Va presta munca i...

La data de 6 decembrie, Curtea de Apel Cluj a condamnat definitiv un inculpat, la data savarsirii faptelor agent sef de politie in cadrul I.P.J. Maramures - Politia Municipiului Baia Mare, Biroul Rutier, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata la pedeapsa de 3 ani inchisoare, cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani si interzicerea unor drepturi pe durata a 2 ani.

"Pe parcursul termenului de supraveghere, condamnatul este obligat sa presteze munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul Primariei Baia Mare - Serviciul Public Ambient Urban sau al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, pe o perioada de 90 de zile.

De asemenea, instanta a dispus confiscarea sumei de 300 de lei si l-a obligat pe condamnat la plata sumei de 3.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat.

Din materialul de urmarire penala administrat in cauza, inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures in baza sesizarii politistilor anticoruptie ai Directiei General - Serviciul Judetean Anticoruptie Maramures, a rezultat faptul ca inculpatul, in calitate de politist, a primit sume de bani in lei de la un numar de trei persoane, in legatura cu neindeplinirea atributiilor de serviciu, nedispunand in schimb sanctionarea lor contraventionala, in urma constatarii comiterii unor abateri la regimul rutier", transmite Directia Generala Anticoruptie.

ZiarMM

The post Politist de la Politia Baia Mare, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare. Va presta munca in folosul comunitatii appeared first on ZiarMM.

Comments