Pompier-vedeta, condamnat pentru trafic de persoane. A fost capitanul unei echipe de fotbal si a par...

Gabriel Alexandru Vasiliu a fost trimis in judecata in urma cu doar cateva luni pentru comiterea infractiunilor trafic de persoane si cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau detinerea de droguri pentru consum propriu, fara drept.

Pentru ca si-a recunoscut invinuirile, el a cerut sa fie judecat conform procedurii simplificate, pentru ca sa beneficieze de o diminuare a pedepsei.

Cu toate acestea, Gabriel Alexandru Vasiliu nu a scapat de inchisoarea cu executare si reducerea unor drepturi.

Instanta a contopit pedepsele. ,,Aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani si 8 luni inchisoare pe care o sporeste cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate (1 an:3)= 4 luni, urmand sa execute in total 3 ani inchisoare (...) si pedeapsa complementara (...) (dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat) pe o perioada de 5 ani", se arata in sentinta Tribunalului Gorj, care nu este definitiva si poate fi contestata.

Fotbalist si participant la ,,Puterea Dragostei"

Gabriel Alexandru Vasiliu a fost fotbalist la echipa de fotbal Club Sportiv Jiul Rovinari, unde a fost chiar capitanul formatiei.

Acesta a participant, in urma cu trei ani la cunoscutul show de televiziune ,,Puterea Dragostei", de la Kanal D. Parintii tanarului spuneau atunci ca acesta este pasionat de masini, de hainele frumoase si sport.

Comments