Prajitura cu caramel si arahide. O textura crocanta cu un blat pufos!

Prajitura cu caramel si arahide. O textura crocanta cu un blat pufos!

Prajitura cu caramel si arahide. O textura crocanta cu un blat pufos!

Urmand pasii de mai jos veti putea prepara o reteta perfecta de prajitura cu caramel si arahide.

In plus, daca veti tine cont si de sfaturile oferite, cu siguranta va iesi cea mai gustoasa prajitura cu caramel si arahide, preparata asa cum se cuvine.

Reteta de Prajitura cu caramel si arahide

Reteta delicioasa, absolut minunata, se prepara in doar 8 pasi simpli!

Timpul de pregatire pentru aceasta reteta este de o ora

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Un medic trage semnalul de alarma: Aceste legume ingroasa sangele. Cazurile in care trebuie sa le eliminam din alimentatieReteta este pentru 4 persoaneIngrediente

Ingrediente pentru blat

100 g de fainaUn pliculet de praf de copt150 g de unt5 oua150 g de zaharo esenta de vanilie

ingrediente pentru crema

o cutie de lapte condensat caramelizat100 g de unt

ingrediente pentru decor

arahide maruntite

Inainte de a incepe prepararea acestuia, trebuie sa mentionam ca aceasta cantitate de ingrediente este utilizata pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, daca va doriti sa obtineti o cantitate mai mare, este nevoie sa dublati sau chiar sa triplati ingredientele mentionate. Acum haideti sa trecem la treaba!

Piata este invadata de legume contaminate. Ce trucuri folosesc producatorii. Sfaturi de la legumicultori pentru a face diferentaMod de preparareIn primul si in primul rand, tot ce trebuie sa faceti pentru aceasta delicioasa reteta este sa aduceti un bol de dimensiuni mai mari in care sa adaugati faina, pliculetul de praf de copt, dar si un praf de sare dupa gust.Separat, vom avea nevoie de un alt bol de dimensiuni mai mari in care vom adauga ouale, zaharul si esenta de vanilie, ingrediente pe care le vom amesteca cu ajutorul unui mixer pana cand compozitia se va albi la culoare si isi va tripla volumul.Separat, intr-un bol de dimensiuni mai mari vom pune untul pe care il vom introduce la cuptorul cu microunde, pentru a se topi. Si untul racit putin se va incorpora in crema de oua foarte bine cu mixerul, apoi acest amestec se va pune in cel de faina si vom amesteca mixerul la viteza mica pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.

Citeste continuarea aici

Reteta de salata orientala cu maioneza. Ce sa mai adaugi pentru un gust desavarsit

Comments