Primele imagini cu Nicu Covaci dupa operatie. Artistul si-a sarbatorit ziua de nastere

Primele imagini cu Nicu Covaci dupa operatie. Artistul si-a sarbatorit ziua de nastere

Primele imagini cu Nicu Covaci dupa operatie. Artistul si-a sarbatorit ziua de nastere

Nicu Covaci a implinit 77 de ani

Nicu Covaci, legendarul artist si fondator al trupei Phoenix, si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod special, alaturi de familie si prietenii apropiati, la scurt timp dupa o interventie chirurgicala pe creier. Primele imagini post-operatorii il arata pe Covaci implinind varsta de 77 de ani, intr-un cadru intim.

Sursa foto - Facebook | Tortul lui Nicu Covaci.

Dupa ce a suferit o interventie chirurgicala pe 22 martie, la Timisoara, artistul si-a petrecut ziua de nastere in cercul sau restrans, in curtea casei. Nicu Covaci a fost in centrul atentiei, sufland in lumanari direct din canapeaua din living, avand inca branula la mana, in pijamale. Prietenii si familia au fost alaturi de el in acest moment important, ajutandu-l sa taie tortul festiv.

Sursa foto - Facebook | Nicu Covaci se reface dupa operatia suferita.

,,Azi l-am celebrat pe Nicu, acasa in Timisoara.Cu drag, cu pretuire si recunostinta.Ti-am promis ca va fi bine si ne-am tinut de cuvant?Te vom urma oricand ?", au transmis prietenii artistului in mediul online.

Trupa Phoenix a transmis un mesaj emotionant catre fanii lor prin intermediul paginii oficiale a artistului, anuntand ca "Povestea ruleaza la ceas aniversar cu prilejul zilei de nastere a lui Nicu Covaci in cele mai importante cinematografe din tara", oferind o nota de optimism si incurajare pentru artist.

Nicu Covaci, un mare artist

Nascut la Timisoara, Nicu Covaci este cunoscut nu doar pentru contributia sa la muzica, ci si pentru interesul sau divers in domenii precum pictura si sportul. In ciuda calatoriei sale tumultoase si a interventiei chirurgicale recente, Covaci ramane un exemplu de rezistenta si pasiune pentru arta si viata.

Comments