PRIMUL CLOPOTEL – Mesajul echipei lui Catalin Chereches, la inceput de an scolar

PRIMUL CLOPOTEL – Mesajul echipei lui Catalin Chereches, la inceput de an scolar

PRIMUL CLOPOȚEL La început de an școlar, când copiii din Baia Mare se reîntorc la școală sau când încep o nouă etapă a vieții lor, echipa lui Cătălin Cherecheș a transmis un mesaj atât pentru elevii băimăreni cât și pentru dascălii care îi încurajează pe aceștia în evoluția educațională.

 PRIMUL CLOPOȚEL Mesajul echipei lui Cătălin Cherecheș este următorul:

poza2

„Astăzi când clopoțelul răsună în toate instituțiile de învățământ din municipiul Baia Mare gândurile noastre se îndreaptă spre cei care reprezintă viitorul țării dar și spre dascălii și părinții care le călăuzesc pașii spre dezvoltare. Fiecare început de an școlar reprezintă un moment de bucurie și emoție atât pentru elevi sau liceeni, cât și pentru părinții acestora și dascălii care le vor îndruma pașii în tainele cunoașterii. La început de an școlar le dorim elevilor dar și liceenilor din Baia Mare să aibă parte de satisfacții astfel încât la final de an școlar munca să le fie răsplătită. De asemenea, dascălilor din municipiul Baia Mare, cei care muncesc necontenit pentru educația copiilor, le dorim multă putere de muncă și realizări profesionale alături de cei pe care îi îndrumă spre performanțe școlare.

poza3

Cel mai important lucru pe care putem și trebuie să-l facem pentru comunitatea noastră este educația. Și tocmai de aceea, în ultimii trei ani Administrația Publică Locală a municipiului Baia Mare a investit masiv în modernizarea școlilor, grădinițelor și liceelor, proiecte care trebuie continuate pentru a oferi fiecărui elev un mediu corespunzător pentru dezvoltare”.

Credit foto: facebook.com

ActualMM.ro

Comments