Programul Laptele si Cornul nu functioneaza inca in Maramures. Anul scolar i-a prins pe nepregatite

Programul Laptele si Cornul nu functioneaza inca in Maramures. Anul scolar i-a prins pe nepregatite

La aproape doua luni de la debutul anului scolar, programul Laptele si Cornul nu functioneaza inca in judetul Maramures.

Totusi, o veste buna este aceea ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa fie semnat contractul pentru patru dintre cele sase loturi, adica zone georafice din judet.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, afirma ca procedura de achizitie a demarat in luna iunie, dar felul cum este conceput programul pune in incurcatura toate consiliile judetene.

“A fost demarat la nivelul Consiliului Judetean ca si achizitie incepand cu luna iunie a anului curent, din pacate felul in care este conceput astazi programul pune in incurcatura nu doar Consiliul Judetean Maramures, ci toate consiliile judetene, pana cand nu va fi descentralizat la nivelul fiecarui UAT din judetul Maramures, altfel intram pe proceduri de achizitii.

Noi am demarat in luna iunie si inca suntem la nivel de contestatii intre firmele care doresc sa castige licitatia pe fiecare lot in parte. Am inaintat in sensul in care in judet avem sase loturi de distributie, pe patru dintre loturi saptamana asta se va semna contractul in sensul in care s-au finalizat procedurile si contestatiile, doua dintre ele inca sunt in procedura. Asa e legea in tara asta, nu pot decat sa o respect”, a spus Gabriel Zetea.

Poate in 2018, licitatia se va organiza mai repede, iar procedura sa fie finalizata, pentru ca anul scolar sa nu ii mai prinda din nou pe nepregatite.

ZiarMM

The post Programul Laptele si Cornul nu functioneaza inca in Maramures. Anul scolar i-a prins pe nepregatite appeared first on ZiarMM.

Comments