Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 7-12 noiembrie

Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 7-12 noiembrie

Saptamana aceasta aduce la Teatrul Municipal Baia Mare patru spectacole variate, de la comedie, la drama sau la spectacol de revista, dedicate atat adultilor, cat si tinerilor liceeni sau studenti, dar si celor mai mici dintre spectatori.

Marti 7 noiembrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul "Plex", in regia lui Andrei Dinu si Andrei Stan, un spectacol in care veti cunoaste doua personaje care vor sa para trendy, degajate, foarte putin atente la reguli sau coduri, insa acest joc al aparentei nu este decat o parte a manipularii zilnice la care ne supun reclamele, scoala, televiziunea, biserica.

Sambata 11 noiembrie, cei mici sunt asteptati la Teatrul de Papusi, de la ora 11.00, la spectacolul "Punguta cu doi bani", dupa I. Creanga, care spune binecunoscuta poveste a cocosului izgonit de acasa deoarece nu facea oua.

Tot sambata 11 noiembrie, de la ora 19.00, se va juca cu publicul pe scena, spectacolul "Edmond", regia Andrei Dinu. In spectacol veti putea urmari povestea de viata a unui om hotarat sa o ia de la capat atunci cand oboseala, rutina si visele spulberate il coplesesc.

Ultima zi din saptamana aduce spectacolul de revista "Un Vis cu mi-s Revista", pe texte de Mihai Maximilian. Duminica 12 noiembrie, de la ora 19.00, pe scena Salii Mari veti urmari actori, solisti si balerini , intr-un spectacol care seduce prin dialoguri surprinzatoare si ironii subtile, prin interpretarile inspirate ale solistilor vocali si prin valentele coregrafice ale corpului de balet, de la dansul contemporan la french cancan.

Pretul unui bilet este 15 lei intreg, 10 lei redus si 5 lei la spectacolele de papusi.

ZiarMM

The post Programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 7-12 noiembrie appeared first on ZiarMM.

Comments