Propunerea lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea, dupa pierderea Primariei Capitalei

Propunerea lui Marcel Ciolacu pentru

Propunerea lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea, dupa pierderea Primariei Capitalei

"In Bucuresti a existat o dreapta unita. Gabriela Firea a avut curajul sa lupte singura impotriva dreptei unite.

Mi-as dori sa candideze pentru un post in Parlament. Consider ca trebuie sa fie in continuare in linia intai a PSD. Rezultatul partidului se datoreaza in mare masura si doamnei Gabriela Firea", a spus Ciolacu.

Intrebat despre decizia acesteia de a nu merge la sediul partidului in seara alegerilor, la anuntarea rezultatului exit poll-ului, liderul PSD a spus ca el i-a recomandat acest lucru.

"Eu i-am recomandat Gabrielei Firea sa ramana alaturi de staff-ul de campanie. Sunt ferm convins ca va face o conferinta de presa. Eu am felicitat-o pentru campania si determinarea ei si pentru faptul ca si-a asumat o candidatura singura impotriva tuturor", a mai spus Ciolacu, precizand ca vor avea o discutie dupa conferinta.

Intrebat despre o posibila revenire a lui Liviu Negoita in PSD, care a castigat Sectorul 3 cu peste 43% din voturi, Ciolacu a precizat ca a avut loc o intalnire, dar nu si "discutii politice".

"Nu am avut discutii politice cu Negoita. Ne cunoastem de mult, am fost colegi si suntem prieteni. Vom anunta cand vom lua o decizie. Ma bucura deschiderea lui de a sta de vorba", a mai spus liderul PSD.

Comments