PROTEST in fata Primariei Sectorului 1: Oamenii striga ca vor tichete de la Clotilde Armand - Sedinta de Consiliu local cu scantei

PROTEST in fata Primariei Sectorului 1

PROTEST in fata Primariei Sectorului 1: Oamenii striga ca vor tichete de la Clotilde Armand - Sedint...

Consilierii PSD si PNL o acuza pe primarita ca a chemat oamenii la protest, in timp ce in primarie urmeaza sa se dezbata acest proiect.

,,Am semnale de la oamenii de acolo ca exista un impediment al unora dintre consilieri care nu vor sa aprobe acest tichet. Stim procedura, dar noi am inteles ca sunt probleme din cauza unora dintre consilieri. Ei interpreteaza ca fiind electoral", a spus unul dintre protestatari.

Primarul Sectorului 1 a anuntat zilele trecute ca este gata platforma online pentru voucherele anticriza, in valoare de o mie de lei, de care poate beneficia orice persoana care a implinit 18 ani si are domiciliu stabil in sector. Asta, desi Consiliul local nu a aprobat masura.

Persoanele peste 18 ani care ar trebui sa primeasca acesti bani sunt cele domiciliate in sectorul 1 care au un buletin valabil si nu ocupa functii in cadrul primariei. Primarul sectorului 1 a anuntat intr-o postare pe internet ca a finalizat platforma pe care se pot face aceste inscrieri.

Comments