Protest in Piata Victoriei, in memoria tinerilor ucisi de soferul drogat. ,,Sunt mai multi ca Sebi s...

La protest au participat aproape 1000 de persoane care au venit sa strige faptul ca vor sa se faca dreptate, iar criminalul sa fie pedepsit.

La manifestatie a participat si Mihai Morar care a tinut un discurs emotionant.

,,Suntem aici pentru a spune cu voce tare ca sunt mult mai multi tineri in Romania care isi doresc sa traiasca viata cu bucurie la cea mai frumoasa varsta, sunt mai multi tineri in tara ca Sebi si ca Roberta si mai putini decat Vlad Pascu. Vrem o tara condusa pentru noi, pentru oamenii cu bun simt suntem aici ca sa se vada ca suntem multi", a spus Mihai Morar.

Una dintre profesoarele lui Sebi, prezenta si ea la protest a cerut participantilor la manifestatie sa aprinda telefoanele in semn de amintire pentru Sebastian.

,,Durerea este foarte mare si nu as dori nimanui sa simta ce simtim noi in momentul de fata", a spus, pentru Realitatea Plus, Valentin Olaru, tatal lui Sebastian, tanarul ucis de soferul drogat.

Continua ancheta la spitalul Sfantul Pantelimon. Sefa sectiei ATI: ,,Avem de infruntat furia unei singure persoane". Criminalistii au ridicat aparatura medicala

Comments