Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan
Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan – Ingrediente
6 pulpe superioare de pui
1 linguriţă amestec de condimente, după preferinţă
sare grunjoasă, după gust
piper negru măcinat, după gust
3 linguri unt
100 g baby spanac, tocat cât mai mare
450 g cartofi albi, tăiaţi în 2 sau 3 părţi
2 linguri frunze de pătrunjel tocat
Pentru sosul cremos de parmezan
60 g unt nesărat
4 căţei de usturoi tocaţi
2 linguri de făină
240 ml supă de pui (sau mai multă, dacă este cazul)
1 linguriţă cimbru uscat
½ linguriţă busuioc uscat
120 g amestec de lapte şi smântănâ
50 g parmezan ras
sare grunjoasă, după gust
piper negru măcinat, după gust
Află cum se prepară pulpele de pui cu cartofi pe clickpoftabuna.ro.
Vezi cum se prepară cele mai bune cotlete de porc la cuptor.
Comments