Raluca Dumitru, dupa participarea la ,,Survivor Romania": ,,Am ajuns la 49 de kilograme". Dezvaluiri...


Raluca Dumitru, fosta prezentatoare de la Antena Stars, a participat in 2021 la ,,Survivor Romania", unde a reusit sa se faca remarcata prin forta de care a dat dovada pe teren. Acum, aceasta vorbeste despre cele mai marcante experiente TV pe care le-a avut in ultimii ani.


Raluca Dumitru a participat atat la ,,Survivor Romania", cat si la ,,Bravo, ai stil!", astfel ca fanii au putut sa o urmareasca in diverse situatii.


,,Survivor (n.r. a fost pe sufletul ei). Sa stii ca spuneam ca Bravo este pistol cu apa, dar a fost foarte greu, atat psihic, cat si fizic. Am petrecut foarte multe ore muncind pentru <>, am avut repetitii peste repetitii, doua gale pe saptamana, probe la croitorie, probe cu stilistul. Du-te dupa materiale, alege materialele, du-te la probe, du-te la repetitii.


De dimineata pana seara eram ca un titirez, dintr-o parte in alta a Bucurestiului. La Survivor am ajuns la 49 de kilograme, iar la Bravo la 48. Deci imi revenisem. M-am intors de la Survivor, imi revenisem. Am inceput in septembrie filmarile pentru Bravo, iar pana in martie am ajuns la 48 de kilograme", a declarat Raluca Dumitru pentru Ego.ro.,,La Survivor da, m-as duce cu ochii inchisi. La Bravo trebuie sa ma mai gandesc. Psihic si fizic eram foarte obosita. Imi placea ceea ce fac, este foarte frumos sa te aranjezi, sa porti tinute pe care nu le porti peste tot.


Vorbeam cu Ilinca si ii ziceam ca ne simtim speciale, trebuie sa ne bucuram de fiecare moment ca o sa ii ducem lipsa. Asa este. Cand mai vad cate o tinuta spectaculoasa, spun: ,,Pe asta o purtam la Bravo daca mai eram!". Sunt tinute pe care chiar nu poti sa le porti oriunde. Din punctul acesta de vedere, da, imi lipseste. Stiu deja ce greseli am facut, ce nu as mai face daca m-as duce. Este un plus pentru mine faptul ca am fost."


Raluca Dumitru spune ca a fost judecata de cei care au urmarit-o de acasa


,,Uneori esti inteleasa gresit atunci cand esti prea sincera sau cand spui anumite lucruri pe fata. Am vazut asta si la Survivor, dar si la Bravo. Am fost foarte judecata de oamenii de acasa. Pentru ca spuneam anumite lucruri pe fata eram mincinoasa sau pentru ca spuneam direct, la fel, nu era bine. Eram mahalagioaica, eram frustrata, eram invidioasa.


Adica, oricum esti, nu multumesti pe toata lumea. Important este sa te simti bine in pielea ta, sa faci lucrurile exact asa cum le simti. Eu am incercat sa fiu mai rezervata, am vazut ca nu este bine sa spui chiar totul. Eu eram chiar foarte sincera, daca nu imi placea o tinuta, spuneam.


Nu era bine, eram judecata in mediul online prin comentarii. Daca observam anumite lucruri pe care le faceau juratii, poate mi se parea ca erau fete care, indiferent ce tinute aveau, primeau cele mai mari note si cele mai multe <>.


Vedeam, totusi, diferenta. Da, ma deranjau lucrurile acestea si le spuneam, cu toate ca nu stiu daca trebuia neaparat sa le spun. Se spune ca trebuie sa inveti din greseli, dar nu stiu daca as putea sa ma abtin daca as merge si a doua oara. Eu sunt genul care spune ceea ce vede", mai povesteste Raluca pentru sursa citata.


Comments