Rapperul 50 Cent, arestat pentru ca a injurat in timpul unui concert

Rapperul 50 Cent, arestat pentru ca a injurat in timpul unui concert

50 Cent
50 Cent

Artistul american, al cărui nume real este Curtis Jackson, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat de poliţia locală după ce a folosit cuvinte obscene în public, în timpul unui show pe insula Saint Kitts, sâmbătă seară, precizează TMZ.com. 

Potrivit aceluiaşi site, rapperul a fost avertizat să nu folosească termeni injurioşi, dar, aşa cum demonstrează o înregistrare video din acel concert, cântăreţul nu a respectat recomandările organizatorilor.

Amanda Ruisi, agentul de presă al rapperului, a explicat într-o declaraţie pentru revista People că rapperul nu plănuise să susţină un concert în acea seară. 

”Curtis Jackson a fost angajat doar pentru a prezenta show-ul, dar, când a ajuns acolo, organizatorii festivalului l-au rugat să cânte. El le-a făcut o favoare şi a cântat folosind un DJ care era prezent acolo. Din păcate, organizatorii nu aveau la dispoziţie versiuni «curate» ale cântecelor sale, aşadar, anumite cuvinte injurioase au fost utilizate în timpul evoluţiei sale. Show-ul a fost un mare succes, iar el se va asigura că la viitoarele călătorii în St. Kitts va lăsa cuvintele obsecene în Statele Unite”, a precizat agentul de presă al rapperului american. 

50 Cent, al cărui nume real este Curtis James Jackson III, născut pe 6 iulie 1975, este un rapper, compozitor, actor şi producător american. A fost descoperit şi promovat la începutul anilor 2000 de Eminem şi Dr. Dre. Cele şase albume pe care le-a lansat de-a lungul anilor s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. Artistul american a câştigat numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy, 3 American Music Awards şi 13 Billboard Music Awards. În ultimii ani, rapperul s-a remarcat şi în cinematografie şi a jucat în filme precum ”Totul pentru bani/ Get Rich or Die Tryin'” (2005), ”Crime justificate/ Righteous Kill”, ”Before I Self Destruct”, ”Escape Plan: Testul suprem” şi ”Spioana/ Spy”.

Articole recomandate

Comments