Rares Bogdan anunta o noua incercare de negociere a intrarii Romaniei in Schengen: Daca tot vine Kar...

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, la o televiziune de stiri, despre intrarea Romaniei in Schengen si cu granitele terestre, dupa intrarea cu granitele aeriene si maritime.

"Sigur ca mi-ar place foarte mult ca, in momentul cand veti face emisiuni, probabil, cu toti cei 13 sefi de stat si de guvern care vin la Bucuresti intre 6 si 8 (...) sa putem sa avem si un anunt exceptional. Nu stiu daca se va reusi acest lucru. Nu ascund ca lucram la asta, incercam sa obtinem o negociere, ca, daca tot vine Karl Nehammer si il vedem la fata, macar sa vina si cu un anunt, sa nu vina doar cu ideea de a-l injura", a raspuns prim-vicepresedintele PNL.

Rares Bogdan continua ca creada ca intrarea definitive in Schengen se poate obtine in acest an: "Da, da, poate fi 2024 cu un anunt prietenos facut de liderii partidului de guvernamant din Austria, chiar la congresul de la Bucuresti (...) Nu vreau sa creez asteptare".

Congresul Partidului Popular European are loc la Bucuresti, in perioada 6-7 martie.

Congresul PPE va reuni peste 2.000 de delegati din peste 40 de tari, printre care se vor numara presedintele Comisiei Europene, presedintele Parlamentului European, sefi de state si de guverne, presedintii de partide din partea PPE, dar si comisarii europeni care fac parte din familia politica a popularilor europeni.

Comments