Rares Bogdan, despre fuziunea dintre PNL si UNPR: Spectaculoasa prin UNICITATEA si ABSURDITATEA ei

Rares Bogdan, despre fuziunea dintre PNL si UNPR: Spectaculoasa prin UNICITATEA si ABSURDITATEA ei

Rareş Bogdan
Rareş Bogdan

"Nu mai înțeleg nimic. dar faptul că nu înțeleg eu nu e o mare problemă. Cea mai mare problemă este că nu cred că electoratul mai înțelege ceva. După gafa în care inviți un om să îți preia cea mai importantă Organizație și nu te asiguri că acel om îți va și spune DA...de vreo săptămână tot aud de un alt gest absolut spectaculos prin absurditate.

Cum poți să compatibilizezi cu un electorat venit din stânga-naționalistă și pe alocuri chiar kripto-comunistă, pro-Sistem și generic 'anti-Colectiv(ă)', cu un electorat de dreapta, cu accente modernist-progresiste, chiar real-progresiste și cu o filiație istorică reală? Un electorat PRO-Ponta acum de 18 luni, cu unul PRO-Iohannis? 

Recunosc public că sunt depășit de această strategie absolut spectaculoasă prin UNICITATEA și ABSURDITATEA ei. Spuneți voi. Eu mă uit și mă mir, doar atât. Sunt incapabil să reacționez. E prea mult și asta, după ce am înțeles că nu avem de ce să ne fie rușine pentru UMILINȚA din Franța...", a scris Rareș Bogdan pe pagina personală de Facebook.

Articole recomandate

Comments