Rares Bogdan: ,,Domnul Stanescu incearca sa il impinga pe scari pe domnul Ciolacu"

Rares Bogdan: ,,Domnul Stanescu incearca sa il impinga pe scari pe domnul Ciolacu"

Rares Bogdan: ,,Domnul Stanescu incearca sa il impinga pe scari pe domnul Ciolacu"

,,Nu stiu ce face domnul Stanescu, nu inteleg de ce este atat de activ in spatiul public, poate pentru ca incearca sa acopere pierderea primariei Slatina, pe care a pierdut-o rusinos si fata excelentului Mario de Mezzo. Domnul Stanescu incearca sa il impringa pe scari pe domnul Ciolacu, dar e treaba domniei lor, nu ma bag eu. Nu stiu ce vor sa faca", a spus Rares Bogdan la un post TV.

,,Eu stiu ca cel mai potrivit la presedintia Romaniei este domnul Nicolae Ciuca, din mai multe motive, legate de cariera, de comportament, de multe ale lucruri", a completat Rares Bogdan. Prim-vicepresedintele PNL a continuat: "Eu sper ca romanii sa aleaga un om integru, un familist, un om cu frica de Dumnezeu, echilibrat si care stie atat politica externa cat si relatii internationale si strategie".

,,Le multumim pentru oferta facuta colegilor de guvernare, dar nu vom lua o decizie astazi sau maine. Vom avea un Birou Politic National, vom avea un Consiliu National, vom convoca un Congres", a mai spus Rares Bogdan.

,,Nu luam o decizie discretionara inainte de a stat de vorba cu partidul. Noi vom sta de vorba cu PSD maine, vom avea pozitia domniior lor, exprimata nu prin presa ci prin viu grai, vom vedea proiectia lor si propunerea lor pentru PNL si dupa asta vom lua o decizie", a aratat prim-vicepresedintele PNL.

Rares Bogdan, despre situatia de la Sectorul 1: ,,Doamna Armand crede ca in Romania se poate orice"

Comments