Rares Bogdan, mesaj dur pentru UDMR: „Nu-i vrem la guvernare, pana cand Kelemen Hunor nu va recita in fiecare dimineata articolul 1 din Constitutie”

Rares Bogdan, mesaj dur pentru UDMR „Nu-i

Rares Bogdan, mesaj dur pentru UDMR: „Nu-i vrem la guvernare, pana cand Kelemen Hunor nu va recita i...


Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a vorbit, luni, la Antena 3, despre o posibila alianta cu UDMR pentru asigurarea majoritatii in viitorul Legislativ. Liberalul i-a transmis un mesaj clar lui Kelemen Hunor.


Atunci cand domnul Kelemen Hunor ne va recita in fiecare dimineata articolul 1 din Constitutie si il va intelege, si si-l va insusi, putem sta de vorba, pana atunci nu. Cred ca asa i-ar intra in cap.

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL:

"Vreau sa-i reamintesc articolul 1 din Constitutie domnului Kelemen Hunor, in cazul in care nu are o Constitutie prin casa. Ceea ce trebuie sa invete dansul si toti cei care vor sa faca vreodata o alianta este ca Romania este stat national, suveran, independent, unitar si indivizibil", a mai spus Rares Bogdan.


Acesta a vorbit despre ce s-ar putea intampla dupa alegerile parlamentare:


"Guvernarea va fi in jurul PNL, speram sa obtinem un scor care sa se duca spre 40%, sa fie minim 34%, si singurii parteneri pe care sa-i aducem langa noi sa fie USR-PLUS si PMP. Nu ne dorim alti parteneri. Pozitia mea o stiti cu privire la UDMR, nu trebuie sa o detaliez, iar la modul in care s-au aliat in ultimul timp cu cei din PSD, nu am niciun motiv sa spun ca s-a schimbat optiunea mea cu privire la aceste alegeri".


Comments