REACTIVARE – Mircea Ciocan si-a reluat functiile sindicale din Sanatate

REACTIVARE – Mircea Ciocan si-a reluat functiile sindicale din Sanatate

SINDICAT. Dupa ce a renuntat la functiile incompatibile cu cea de manager interimar al Spitalului de Boli Infectioase si Psihiatrie din Baia Mare, respectiv a demisionat din cele de presedinte PER Maramures si consilier judetean si s-a suspendat din cele sindicale (vicepresedinte la nivel national al SANITAS si presedinte SANITAS Maramures), Mircea Ciocan, indepartat dupa sase luni de la conducerea unitatii spitalicesti din subordinea Consiliului Judetean Maramures, a declarat ca isi va reactiva pozitiile detinute la nivel sindical.

&

,,Ce sa fac?, plec in Bucuresti si imi reiau functia de vicepresedinte al federatiei sindicale SANITAS. De asemenea, imi reactivez functia de presedinte SANITAS Maramures, pentru ca eu nu am demisionat din cele doua functii sindicale, ci m-am autosuspendat pe perioada exercitarii cu titlu interimar a functiei de manager al Spitalului de Infectioase - legea a permis acest lucru", a declarat, pentru 2mnews, Mircea Ciocan.

&

Mircea Ciocan (49 de ani) este liderul Uniunii Judetene a Sindicatelor din Sanatate, SANITAS Maramures, din anul 2004, si face parte din conducerea nationala a federatiei sindicatelor din sistemul de sanatate.

&

2mnews

Comments