Restaurantul din satul sportivilor, sub un tir de critici

Restaurantul din satul sportivilor, sub un tir de critici

Mai multi sportivi care participa la Jocurile Olimpice de la Paris au adus critici din cauza problemelor restaurantului din Satul sportivilor.

Plangandu-se de lipsa de oua si de pui, dar si de carnea servita „prea cruda”, sportivii britanici au decis sa boicoteze acest restaurant si sa aduca un bucatar din Regatul Unite pentru a-i hrani pe membrii delegatiei acestei tari, potrivit The Times.

„Delegatia britanica a ales sa-si consolideze echipele de catering deja prezente la centrul sau de performanta situat in afara Satului, cu prezenta unui bucatar suplimentar care sa asigure cateringul pentru sportivii sai. Regretam aceasta decizie si suntem pe deplin mobilizati pentru a raspunde ansamblului necesitatilor tuturor sportivilor”, a afirmat Sodexo Live.

Saptamana aceasta, mai multi sportivi s-au plans si de viteza de reaprovizionare cu unele alimente, considerata insuficienta marti seara si miercuri dimineata, potrivit L’Equipe.

„Anumite produse, ca ouale si carnea la gratar, sunt deosebit de apreciate de sportivi si, prin urmare, volumele au crescut, in conformitate cu Paris 2024. De atunci, cantitatile oferite la aceste produse au facut posibila satisfacerea tuturor nevoilor”, a asigurat Sodexo Live.

Grupul opereaza „cel mai mare restaurant din lume”, deschis pe 18 iulie, cu 3.300 de locuri si 40.000 de servicii servite pe zi, in inima Satului sportivilor, situat in suburbiile de nord ale Parisului.

Distribuitorul Carrefour, furnizor oficial, a declarat pentru AFP ca nu intampina „nicio dificultate de aprovizionare”.

„Magazinele noastre efemere din satul olimpic functioneaza la capacitate maxima. Cat despre restaurantul sportivilor, Carrefour a livrat cu succes toate volumele comandate de Sodexo Live”, a asigurat grupul.

The post Restaurantul din satul sportivilor, sub un tir de critici appeared first on Cotidianul RO.

Comments