Reteta de salata orientala cu maioneza. Ce sa mai adaugi pentru un gust desavarsit

Reteta de salata orientala cu maioneza. Ce sa mai adaugi pentru un gust desavarsit

Reteta de salata orientala cu maioneza. Ce sa mai adaugi pentru un gust desavarsit

Salata orientala reprezinta unul dintre cele mai simple si gustoase preparate cu cartofi, care poate fi pregatita intr-un timp relativ scurt si adaptata la preferintele fiecaruia. De asemenea, acest preparat poate fi gatit atat pentru perioada postului, cat si de dulce, adaugand maioneza. Maioneza ii ofera un gust delicios salatei orientala si contribuie la obtinerea unei compozitii omogene. Cu toate acestea, pentru a beneficia de un gust exceptional, trebuie sa tinem cont de mai multe sfaturi.

Descopera din randurile urmatoare cum sa prepari cea mai buna salata orientala cu maioneza si castraveti murati si afla ce trucuri poti sa pui in practica pentru a transforma acest preparat relativ simplu intr-o adevarata delicatesa culinara.

Reteta de salata orientala cu maioneza si castraveti muratiIngrediente:4-5 cartofi (in functie de marimea lor)3 castraveti murati;o ceasca de masline negre fara samburi;o ceapa rosie;sare si piper dupa gust;patrunjel verde;otet balsamic;ulei de masline.Un medic trage semnalul de alarma: Aceste legume ingroasa sangele. Cazurile in care trebuie sa le eliminam din alimentatie

Pentru maioneza ai nevoie de urmatoarele ingrediente

un ou;ulei;o lingura de mustar;o lingurita de suc de lamaie.Mod de preparare:

Acum ca avem toate ingredientele la dispozitie, este momentul sa ne apucam de treaba.

Pasul unu costa in punerea la fiert a cartofilor cu coaja. Acestia trebuie spalati bine si apoi pusi intr-o oala cu apa calda si lasati sa fiarba pana cand coaja incepe sa se desprinda de pe ei sau trec testul scobitorii.

Intre timp, puteti sa taiati legumele. Castravetii murati se taie in cubulete mai mari, iar maslinele, fie le taiati pe jumatate, fie le puteti lasa intregi, in functie de preferinte.

Piata este invadata de legume contaminate. Ce trucuri folosesc producatorii. Sfaturi de la legumicultori pentru a face diferenta

Ceapa, la randul sau, se poate taia rondele.

Dupa ce ati taiat legumele, este momentul sa ne apucam de maioneza. Poti sa faci maioneza fie dintr-un galbenus fiert sau un galbenus crud. Daca alegi sa folosesti un galbenus fiert, amesteca bine astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Pune galbenusul intr-un bol si adauga o lingura de mustar si o lingurita de suc de lamaie. Amesteca bine pana cand ingredientele se incorporeaza si picura treptat ulei.

Dupa ce uleiul s-a incorporat, mai poti sa adaugi pana cand obtii cantitatea dorita si o consistenta cremoasa a acesteia.

Citeste continuarea aici

Comments