REVINE LA NATIONALA – Baimareanul Adrian Feher, convocat la lotul national de volei

REVINE LA NATIONALA – Baimareanul Adrian Feher, convocat la lotul national de volei

REVINE LA NAȚIONALĂ  După o pauză de un an, liberoul vicecampioanei CS Volei Municipal a fost convocat la lot, cu o ţintă clară: calificarea la Europene! Glumind puţin, putem spune că Adrian Feher (n. 5 Decembrie 1979) s-a născut la… Naţională, având în vedere că voleibalistul în vârstă de 36 de ani a ajuns la loturile naţionale încă de când era un puşti. Timp de 15 de ani, adică din anul 2001, el a fost liberoul Naţionalei. Excepţie a făcut anul trecut, când cel mai experimentat jucător din lotul vicecampioanei CS Volei Municipal a făcut pauză.

Acum, Feher revine la lot cu sete de performanţă, cu atât mai mult cu cât Federaţia Română de Volei doreşte să readucă sub “tricolor” tot ce are mai bun voleiul românesc. În aceste condiţii, obiectivul este unul clar: calificarea la turneul final al Campionatului European, acolo unde România nu a mai ajuns de peste două decenii!

Pentru a pregătit mai bine acest pas important, ţara noastră nici nu s-a mai înscris în acest an la Liga Europeană, unde a fost nelipsită în ultimii ani. “Mă bucur că mă voi pregăti alături de cei mai buni jucători din ţară. Mereu, vreau să îmi fac datoria faţă de Naţională şi sper într-o calificare la Europene. Chiar dacă nu suntem favoriţi în grupă, eu cred că putem ajunge la baraj. Estonia şi Cehia au prima şansă ca calificare, dar – cu o evoluţie bună – şi noi ne batem la locul secund, care duce la meciurile de baraj”, a declarat pentru Sportulsălăjean, Adrian Feher.

Sursă info.

Sursă foto, facebook.

Comments