REVOLUtIE IN MUNCA –  Angajatii nu vor mai avea program fix

REVOLUtIE IN MUNCA Angajatii nu vor mai

REVOLUtIE IN MUNCA – Angajatii nu vor mai avea program fix

REVOLUŢIE ÎN MUNCĂ. Revoluţia spaţiilor de birouri: angajat mobil, comunicare wireless, adio program fix.

REVOLUŢIE ÎN MUNCĂ. Kinnarps România, apreciază că viitorul în acest domeniu aparţine tehnologiei şi stilului arhitectural minimalist.
Este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe segmentul de mobilier şi soluţii de amenajare pentru spaţii de birouri.

REPLICA GUVERNULUI – Vezi reacția Guvernului la protestul transportatorilor

“Schimbările în modul în care interacţionăm unii cu alţii prin intermediul noilor tehnologii, telefoanelor smart sau tabletelor afectează în mod direct modul în care noi muncim”, explică Daniel Florescu, director general Kinnarps România, citat de Mediafax.

PE DINAFARĂ – Mii de maramureșeni lăsați fără majorări salariale. Ei amenință cu proteste

“Birourile vor fi mai complexe, mai bine adaptate diverselor tipuri de activităţi, mai personalizate. Se va trece de la metri pătraţi per angajat la metri pătraţi per activitate, iar aspectul va fi din ce în ce mai apropiat de căldura unui cămin şi mai puţin de un spaţiu rece, formal. Nu se mai pune acum problema dacă organizaţiile vor adopta această schimbare, ci doar aceea legată de momentul în care o vor face şi să beneficieze în modul cel mai rapid de avantajele acestei noi abordări”, spune Florescu.

Sursa info 

Comments