RIVALI CU PROBLEME - Dupa "exploziile" marca Samsung, au aparut probleme si pentru noul iPhone 7

RIVALI CU PROBLEME - Dupa "exploziile" marca Samsung, au aparut probleme si pentru noul iPhone 7

foto: www.mirror.co.uk

RIVALI CU PROBLEME  Compania Samsung a fost nevoită să-și retragă de pe piață noul telefon Samsung Galaxy Note 7. Acesta a fost retras din cauza unor probleme cu bateria. Acum și Apple este acuzată că noul iPhone 7 ar avea ceva disfucționalități.

Se pare că noul iPhone 7 Plus emite sunete ciudate, ca un sâsâit, atunci când este solicitat. Mai mult, primul utilizator care a remarcat acest lucru a fost bloggerul Stephen Hackett, potrivit noobz.

COLAPS – Probleme mari la Samsung după ce un alt telefon a explodat în mâinile unui băiețel de 6 ani

În timp ce restaura datele din iCloud, acesta a realizat că un sunet ciudat se aude de la componentele interne și nu din difuzoare.

Hackett nu este singurul care a atenționat cu privire la acest lucru. Și Darrell Etherington, fost angajat Apple și colaborator la TechCrunch a povestit același lucru.

Apple a reacționat imediat, rugându-l pe Hackett să meargă la cel mai apropiat magazin și să schimbe telefonul cu unul nou. Compania, însă, nu a oferit lămuriri cu privire la această problema. Astfel, în momentul de față nu se știe dacă zgomotul este caracteristic pentru fiecare dispozitiv sau sunt doar câteva bucăți neconforme.

Mai mulți specialiști consideră că acest zgomot apare din cauza puterii foarte mari de procesare al dispozitivului și l-au comparat cu cel al ventilatoarelor unui procesor de pe o unitate desktop.

Sursă

Comments