Romani captivi in Dubai. Rocsana Marcu a fost blocata din cauza vremii apocaliptice

Romani captivi in Dubai. Rocsana Marcu a fost blocata din cauza vremii apocaliptice

Romani captivi in Dubai. Rocsana Marcu a fost blocata din cauza vremii apocaliptice

In numai 12 ore, in Dubai, a plouat cat pentru un an intreg, iar urmarile au fost catastrofale. Sute de masini au fost luate de ape, hotelurile au fost inundate si sute de curse aeriene au fost anulate.

In mijlocul haosului a fost prinsa si fosta prezentatoare Tv, Rocsana Marcu. Vedeta a facut marturii in exclusivitate la Realitatea PLUS despre ce s-a intamplat acolo.

Ce a transmis Rocsana Marcu despre haosul din Dubai, in urma inundatiilor

Roxana Marcu a fost profund afectata in urma inundatiilor petrecute in Dubai. Strazile au fost inundate, electricitatea a fost intrerupta si 1250 de zboruri au fost anulate.

Sursa foto - Profimedia

,,Nu s-a intamplat sa am parte de asa ceva nicodata si oricum de 75 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva In Dubai in ultimele 24 de ore a plouat cam cat ploua in Londra in ultimele 7 luni.1250 de zboruri au fost anulate si oamenii au fost nevoiti sa isi gaseasca pe unde au putut cazari pentru ca hotelurile sunt pline in acest moment.", a spus artista in exclusivitate pentru Realitatea Plus.

Este si cazul cantaretului Dinu Maxer, care a postat totul pe o retea de socializare. Martor al aceluiasi incident a fost si fostul preot, Daniel Balas. ,,E ceva de speriat ... vai de capul meu. Sa apreciati Romania. Acum urc 32 de etaje la un hotel de lux de 6 stele. Am ramas blocat in Dubai ! Clocesc de nervi ! Nu ma baga nimeni in seama ! Sper sa ajung cu bine acasa...", a transmis fostul preot.

@daniel.balas15

Am ramas blocat in Dubai ! Clocesc de nervi ! Nu ma baga nimeni in seama ! Sper sa ajung cu bine acasa...

? original sound - Z7duckx_MusicSituatie critica in Dubai

Imaginile surprinse de turisti arata cum unul dintre cele mai celebre hoteluri se inunda sub ochii personalului panicat. Potrivit expertilor, schimbarea ciudata de temperatura este cauzata de incalzirea globala.

Sursa foto - Profimedia

Comments