ROMANIA IN ALERTA - Autoritatile, puse pe jar de semnalele care vin dinspre Turcia

ROMANIA IN ALERTA - Autoritatile, puse pe jar de semnalele care vin dinspre Turcia

ROMÂNIA ÎN ALERTĂ  Există date culese de ofițerii specializați în obținerea de informații care indică faptul că România ar putea deveni parte a coridorului balcanic de migrație ilegală. Adică o poartă nouă spre Occident pentru milioane de refugiați care acum pregătesc, se spune, un exod uriaș din taberele din Bulgaria și Serbia, acolo unde sunt cantonați, dar și din Turcia, informează Libertatea.

Semnalele care, în ultima perioadă, vin dinspre Turcia, care găzduiește câteva milioane de refugiați sirieni, dar și informațiile obținute din cele două țări vecine – Serbia și Bulgaria -, le-au pus serios în gardă pe autoritățile române.

„Schimbul de informații dintre ofițerii de legătură din țările care se confruntă cu problema migrației ilegale este mai intens ca niciodată. Sunt semnale că se pregătește un val de migrație similar celui de acum câteva luni. Problema este că România ar putea fi inclusă în acest coridor ca o , ca o rută ocolitoare înspre țările Europei de vest, cu toate că migranții ar avea apoi de trecut încă o frontieră spre Europa, cea cu Ungaria. Mulți vor vrea să rămână în România”, au dezvăluit surse din cadrul Internelor pentru Libertatea.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments