S-a lasat cu focuri de arma si 14 raniti la un super-derby

S-a lasat cu focuri de arma si 14 raniti la

S-a lasat cu focuri de arma si 14 raniti la un super-derby

"14 persoane au fost rănite, dintre care trei cu focuri de armă, în cursul ciocnirilor ce au avut loc în oraşul Ferraz de Vasconcelos", la aproximativ 30 km de centrul metropolei Sao Paulo, a anunţat Secretariatul de securitate publică din Sao Paulo prin intermediul unui comunicat, preluat de Agerpres.

Conform imaginilor video difuzate de presa locală, în care se presupune că ar fi suporteri ai echipelor Corinthians şi Sao Paulo FC, un grup de bărbaţi înarmaţi cu bâte avansau într-o direcţie şi ulterior au fugit din faţa unor presupuse focuri de armă.

Poliţia militară, sosită la faţa locului pentru a calma situaţia, a arestat cinci persoane însă nu a oferit detalii despre modul în care a început conflictul şi nici despre numărul de participanţi din fiecare tabără implicată.

Meciul, care a avut loc pe stadionul Morumbi din Sao Paulo, nu a fost deschis decât suporterilor echipei gazdă, conform regulamentului stabilit de guvern şi aplicat tuturor derby-urilor începând din 2016, după ciocnirile violente dintre fanii echipelor Palmeiras şi Corinthians, soldate cu un mort şi zeci de răniţi.

Manşa a doua a finalei va avea loc pe 21 aprilie.


Fanatik.ro

ULTIMELE cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu! Pe cine a BLESTEMAT inainte sa moara, in fata plutonului

Fanatik.ro

ULTIMA ORA! Alerta la meciul Simonei Halep din Fed Cup. Se TEM de un DEZASTRU ca la Notre Dame

Stirile PRO TV

Elevă de 19 ani, stropită cu kerosen și arsă de colegii de la școală. Motivul crimei

Comments