S-A MAI TERMINAT UN PARTID – Pro Romania Maramures nu mai exista: majoritatea formatiunii a migrat l...

A MURIT PARTIDUL, TRAIASCA PARTIDUL! Pro Romania Maramures nu mai exista, majoritatea formatiunii a migrat la PSD, a confirmat pentru 2mnews fosta presedinte a filialei judetene, Viorica Marincas. Insa nu toate filiale locale din Maramures au fost absorbite de social-democrati, Pro Romania Viseu de Sus, condusa de consilierul judetean Adrian Nicolae Filip, a trecut la PUSL, dupa cum a confirmat Liviu Marian Pop, candidatul PUSL pentru Primaria Baia Mare.

&

Filip, care a trecut impreuna cu ,,intreaga organizatie PRO Romania din Viseu de Sus" la PUSL Maramures, a si fost deja desemnat candidatul PUSL la functia de primar in Viseu de Sus, a mai precizat reprezentantul PUSL. Partidul Pro Romania, condus de fostul premier pesedist Victor Ponta, este in disolutie de la inceputul anului, mai multe filiale judetene anuntand trecerea in corpore in alte partide (de exemplu, Pro Romania Olt a trecut la PNL), acuzand neimplicarea conducerii in organizarea in teritoriu a partidului.

&

Astfel, Pro Romania va fi al doilea partid de mijloc care se va desfiinta, dupa ALDE, aflat la nivel central in plin proces de absorbtie de PNL, iar la nivel judetean (in Maramures), trecand in cea mai mare parte la PSD.

&

Catalin VISCHI

Articolul S-A MAI TERMINAT UN PARTID – Pro Romania Maramures nu mai exista: majoritatea formatiunii a migrat la PSD, iar filiala Viseu de Sus la PUSL, consilierul judetean Adi Filip fiind candidatul PUSL la Primaria Viseu de Sus apare prima data in 2mnews.

Comments